Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάνος Βλάχος: Σάλος για το πουκάμισο των 865 ευρώ – Η απάντησή του (VIDEO)

Η στιλιστική επιλογή του προκάλεσε αντιδράσεις – Τον επέκριναν ότι δεν ταιριάζει με τις αριστερές πεποιθήσεις του

Ο Πάνος Βλάχος, ο 39χρονος ηθοποιός που έχει συνδέσει τα τελευταία χρόνια το όνομά του με καλλιτεχνικές παραστάσεις κοινωνικού προβληματισμού, ξεκίνησε εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Ιεράς Οδού από την Τρίτη 7 Ιανουαρίου. Τα social media, και ειδικά το TikTok, γέμισαν με βίντεο από τις ερμηνείες του, που για άλλη μια φορά προκάλεσαν ενδιαφέρον αλλά και προβληματισμό.

Ένα μεταξωτό πουκάμισο αξίας 865 ευρώ που φορούσε τις προάλλες ο Πάνος Βλάχος, αποτέλεσε αφορμή για αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί σχολίασαν αρνητικά την επιλογή του, σημειώνοντας πως δεν συνάδει με τις αριστερές πεποιθήσεις που εκφράζει συχνά μέσα από τη δουλειά του. Από την άλλη, υπήρξαν και αρκετοί που τον υποστήριξαν, τονίζοντας πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να ξοδεύει τα χρήματά του όπως επιθυμεί και πως το ζήτημα της ένδυσης δεν θα έπρεπε να προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

panos_blaxos_poukamiso_1.jpg
panos_blaxos_poukamiso_2.jpg

 

Η απάντηση του Πάνου Βλάχου

Ο ίδιος ο Πάνος Βλάχος επέλεξε να απαντήσει με χιούμορ σε όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για την απόφασή του να επιλέξει το συγκεκριμένο ρούχο. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εμφάνισής του, αποχώρησε από τη σκηνή για να αλλάξει το πουκάμισό του, το οποίο όπως είπε στο κοινό ήταν φτηνό, εμφανιζόμενος λίγα λεπτά αργότερα με μια νέα, πιο ακριβή μπλούζα.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Πρωινό ΣουΣού:

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημογλίδου για Εγνατία Οδό: Δεν φαίνεται τα οχήματα να έκαναν όπισθεν στα διόδια
Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό το οποίο έχει παραδοθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, είπε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας
Δημογλίδου για Εγνατία Οδό: Δεν φαίνεται τα οχήματα να έκαναν όπισθεν στα διόδια
Στον εισαγγελέα κρατούμενος στις φυλακές Κασσαβέτειας - Έβαλε φωτιά στο στρώμα του
Αντιμετωπίζει κατηγορία για εμπρησμό από πρόθεση, πράξη που μπορούσε να έθετε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές
Στον εισαγγελέα κρατούμενος στις φυλακές Κασσαβέτειας - Έβαλε φωτιά στο στρώμα του