Για τον Δημήτρη Σταρόβα και την κατάσταση της υγείας του μίλησε σήμερα ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ είπε:
«Καλά είναι, μια χαρά, είναι αισιόδοξος, δυνατός, τη γλίτωσε φτηνά. Τον έσωσε νομίζω αυτή η ιστορία. Ακόμα δεν του έχω πει “στα έλεγα”. Του έλεγα “πήγαινε στον γιατρό να πάρεις ένα χάπι”. Αλλά είναι αμετακίνητος και γι’ αυτό έπαθε όλη αυτή τη ζημιά. Είχε μια μαρμαρρυγή, που είναι μια συνηθισμένη διαταραχή, αν έπαιρνε ένα χάπι δεν θα πάθαινε εγκεφαλικό. Όλοι λέγανε για τα κιλά, αυτά ντάξει επηρεάζουν, αλλά δεν ήταν η αιτία αυτή».
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα της ομιλίας του το οποίο δεν έχει υποχωρήσει τελείως, ωστόσο όπως είπε πάει καλύτερα.
«Αλλά είναι πολύ δυνατός. Ευτυχώς δεν έχει τίποτα άλλο, πέρα από τον λόγο που τον δουλεύει και είναι θέμα χρόνου να επανέλθει 100%. Στην κιθάρα δυσκολεύτηκε λίγο στην αρχή, μάλλον τρομοκρατήθηκε λίγο, αλλά παραμένει μεγάλη παιχτούρα».
«Ο Σταρόβας δεν ενδιαφερόταν με τίποτα» συμπλήρωσε.
Σε άλλο σημείο, μίλησε για τους «Άγαμους Θύται»: «Με τους Άγαμους Θύται κλείσαμε φέτος τα 34 χρόνια».
«Το καστ, που το κάνω εγώ, επέλεξα παιδιά, τα οποία με εκπλήσσουν. Συγκινούμαι, αγαπώ πολύ τους ηθοποιούς και τους τραγουδιστές. Οι νέοι πάντα με εντυπωσιάζουν, γίνομαι πιο αισιόδοξος, νομίζω ότι από αυτή τη συνεργασία με τους νέους ανθρώπους παίρνουμε και εμείς λίγη ζωή. Ειδικά στους Άγαμους που είμαστε 34 χρόνια, είναι 3η ή 4η γενιά, αναλόγως πώς θα ορίσουμε τη γενιά. Δηλαδή κλείνει ένας κύκλος, κάποιοι παραμένουμε, αλλά χρειάζεστε και νέο αίμα. Σκέψου η τελευταία γενιά πια μεγάλωσε. Έλεγα στον Πυγμαλίωνα και τον Χρυσοστόμου “είστε μεγάλοι πια, πρέπει να πάτε πίσω”».