Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Vinyλιο» - 2.200.000 τηλεθεατές

Και #1 trend στο Twitter- Η εκπομπή είχε flashback στην εποχή του ΠΑΣΟΚ, 1981-1996

Επιστροφή με σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης και χαμό στο twitter έκανε το «VINYΛΙΟ».

Χθες, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και  Χρήστο Κιούση έβαλαν τα ζιβάγκο τους και γύρισαν τον χρόνο πίσω, με ένα πολύ δυνατό flashback στην εποχή του ΠΑΣΟΚ, 1981-1996.

Η πρώτη εκπομπή του «VINYΛΙΟΥ», για το 2023, έκανε αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό που την εκτόξευσε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης και την αποθέωσε στο Twitter, δίνοντάς της, γι' άλλη μια φορά, την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με 25,5% και 11 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Το αφιέρωμα του Αντώνη,  του Γιάννη και του Χρήστου, παρακολούθησαν 2.200.000 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1΄, ενώ σε τέταρτο η εκπομπή σημείωσε 27%.

Στο Twitter, τα σχόλια των χρηστών ήταν χιλιάδες, με το hastang #vinylio να είναι #1 trend καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά και μετά.

Αυτό το νοσταλγικό ταξίδι τα είχε όλα: την εμφάνιση του σκηνοθέτη Τάσου Μπιρσίμ, χρόνια στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου που έκανε πολλές αποκαλύψεις, αναφορές σε προσωπικότητες, γεγονότα, φωτογραφίες και παρασκήνιο εκείνης της εποχής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ
Shein και Temu έχουν προειδοποιήσει ότι θα αυξήσουν τις τιμές «λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους παγκόσμιους εμπορικούς κανόνες και τους δασμούς»
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ