Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύσκολες ώρες για τον Κοκλώνη - Πέθανε συνεργάτης του J2US

Ο παρουσιαστής γνωστοποίησε το νέο με ανάρτησή του

Δύσκολες ώρες περνά ο Νίκος Κοκλώνης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνεργάτης του στο J2US, Μιχάλης Μπούφης.

Ο παρουσιαστής έκανε γνωστή την είδηση με μία συγκινητική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του σε όλη την οικογένεια του εκλιπόντος ενώ στην ανάρτησή του ανέφερε και τα ονόματα του Βασίλη Καρρά και του Γιάννη Πλούταρχου, με τους οποίους συνεργαζόταν ο ηχολήπτης.

«Μόλις έμαθα για τον χαμό του αγαπημένου μας ηχολήπτη στο J2US Μιχάλη Μπούφη. Πόσο κρίμα και άδικο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Τα λόγια είναι λίγα. Αδικία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Χρυσά» τα καλαμαράκια στη Μύκονο – Τουρίστες πλήρωσαν 285 ευρώ για μία μερίδα
«Εστίαση, παραλίες, ξαπλώστρες κλπ, συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό με τις τιμές, σαν μη συμβαίνει τίποτα» λέει τουριστικός πράκτορας στο νησί
«Χρυσά» τα καλαμαράκια στη Μύκονο – Τουρίστες πλήρωσαν 285 ευρώ για μία μερίδα