Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μετέφερε σε ταξιδιωτικό σάκο 3 κιλά ηρωίνη και 6,5 κιλά χασίς!

Συνελήφθη στην Κάλυμνο ένας 31χρονος, ο οποίος μετέφερε τα ναρκωτικά με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά!

Στη σύλληψη ενός άνδρα 31 ετών, με τρία κιλά ηρωίνης και 6,5 κιλά χασίς, προχώρησε η Αστυνομία στην Κάλυμνο.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος κατά την άφιξή του στο νησί με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και αφού τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση, όταν μετέβη στην περιοχή Βαθύ πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε ταξιδιωτικό σάκο, ο οποίος περιείχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών που σκόπευε να αποκρύψει, προκειμένου να τις διακινήσει στο νησί.

Κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 182 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους έξι κιλών και 442 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ
Shein και Temu έχουν προειδοποιήσει ότι θα αυξήσουν τις τιμές «λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους παγκόσμιους εμπορικούς κανόνες και τους δασμούς»
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ