Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε 20χρονος φοιτητής στην Πάτρα από μηνιγγίτιδα

Ο 20χρονος σπούδαζε στο Τμήμα Διοικητικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας λόγω του θανάτου ενός 20χρονου φοιτητή ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με μηνιγγίτιδα.

Σύμφωνα με το pelop.gr ο 20χρονος σπούδαζε στο Τμήμα Διοικητικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και χθες έδωσε κανονικά μάθημα για την εξεταστική του. Αφού γύρισε στο σπίτι του, στο οποίο έμενε με τη δίδυμη αδελφή του, ένιωσε αδιαθεσία, και είχε 38 πυρετό. Η αδελφή του βλέποντας την έντονη κόπωση αλλά και κάποια μελανώματα που εμφανίστηκαν, τον πήγε στα Επείγοντα του ΠΓΝΠ. Δυστυχώς, η επιδείνωση της υγείας του 20χρονου ήταν ραγδαία με αποτέλεσμα παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών, σήμερα Τρίτη 28/01/2024 να καταλήξει.

Στο Αμφιθέατρο της σχολής βρέθηκαν οι 40 φοιτητές αλλά και ο καθηγητής που τον εξέτασε και οι καθαρίστριες για να πάρουν χημειοπροφύλαξη, ενώ ιχνηλατούνται και οι επαφές του. 

Πληροφορίες, έκαναν λόγο για την ύπαρξη και άλλων κρουσμάτων, κάτι που αυξάνει τις ανησυχίες τόσο στην ακαδημαϊκή κοινότητα όσο και στις αρμόδιες Αρχές Δημόσιας Υγείας. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύστηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ