Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προφυλακιστέος ο 39χρονος Τούρκος για τη δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο

Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει μετανιώσει

Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο 39χρονος Τούρκος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών στο Παλαιό Φάληρο, μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. 

Σύμφωνα με το protothema.gr ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι μετάνιωσε για το έγκλημα, ωστόσο προσπάθησε να μεταφέρει την ευθύνη στο θύμα λέγοντας ότι τον απείλησε με μαχαίρι, και γι' αυτό τον σκότωσε. 

Σύμφωνα δε με την υπεράσπιση του 39χρονου το μαχαίρι δεν πρόκειται να βρεθεί καθώς ο κατηγορούμενος το πέταξε στη θάλασσα. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Β. Σπύρου έχει καταθέσει αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον εντολέα του, και έγινε δεκτό. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη Παπασταύρου και Τσάφου στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ
Οι εργαζόμενοι εργάζονται με αίσθημα καθήκοντος, ακόμα και το Πάσχα, για να απολαμβάνουμε όλοι τις άγιες ημέρες, τόνισε ο κ. Παπασταύρου
Επίσκεψη Παπασταύρου και Τσάφου στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ