Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αγρίνιο: Συνελήφθη 33χρονος για ναρκωτικά - Χειροπέδες και σε γυναίκα για απείθεια

Κατασχέθηκαν 8,2 γραμμάρια ηρωίνης και 70 ευρώ

Στη σύλληψη ενός 33χρονου για υπόθεση ναρκωτικών οδηγήθηκε η αστυνομία Αγρινίου, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν και μια 44χρονη μετά από έρευνα στην οικία του για απείθεια. 

Σύμφωνα με το agrinionews.gr την Παρασκευή τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγρινίου βρέθηκαν στην κατοχή του νεαρού και κατασχέθηκαν 8,2 γραμμάρια ηρωίνης και 70 ευρώ.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 33χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα και τέσσερις συσκευασίες για αποθήκευση και διαμερισμό ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τον έλεγχο ωστόσο φέρεται να προκλήθηκε ένταση με 44χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, καθώς φέρεται να παρεμπόδιζε την έρευνα που διενεργούσαν οι αστυνομικοί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός
Ανατροπή με τις συνθήκες του σοκαριστικού τροχαίου - Το φορτηγό έπεσε στα ΙΧ χωρίς να προηγηθεί σύγκρουση
Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός