Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ασπρόπυργος: Στη φυλακή ο 25χρονος που πυροβόλησε τον ανήλικο ξάδερφό του

Το θύμα στην κατάθεσή του έκανε λόγο για ευθεία βολή του κατηγορούμενου

Στην φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο 25χρονος που την Πρωτοχρονιά πυροβόλησε τον 15χρονο ξάδελφό του στην Νέα Ζωή Ασπροπύργου, τραυματίζοντας τον, σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ κατηγορούμενη είναι ως συνεργός του 25χρονου και η μητέρα του αγοριού, η οποία μετά την απολογία της σήμερα, αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς την επιβολή όρων.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία, ισχυριζόμενος πως πρόκειται για ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι εκπυρσοκρότησε το όπλο και έπληξε τον ανήλικο όταν θέλοντας να τηρήσει το έθιμο, έριξε δύο πυροβολισμούς στον αέρα.

Στην κατάθεσή του ωστόσο το θύμα, που νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, φαίνεται να έχει αναφερθεί σε ευθεία βολή του κατηγορούμενου περιγράφοντας πως ο δράστης έστρεψε πάνω του το περίστροφο.

Ο συνήγορος του 25χρονου Γιάννης Γλύκας, σε δήλωση του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον του Ανακριτή, αναφέρει ότι ο εντολέας του εμφανίστηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές και υποστήριξε ότι δεν είχε κίνητρο να αφαιρέσει τη ζωή οποιουδήποτε, ούτε δόλο, ακόμη και με την μορφή του ενδεχόμενου δόλου, τελέσεως απόπειρας ανθρωποκτονίας .

«Το αποτέλεσμα το οποίο δυστυχώς επήλθε ήταν αποτέλεσμα αμελούς συμπεριφοράς του, την οποία και εξήγησε εκτενώς στην απολογία του» καταλήγει ο κ. Γλύκας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά
Για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων εν όψει του Πάσχα - Πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά
Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός
Ανατροπή με τις συνθήκες του σοκαριστικού τροχαίου - Το φορτηγό έπεσε στα ΙΧ χωρίς να προηγηθεί σύγκρουση
Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός