Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίθεση με μαχαίρι στην Πάρο: Ελεύθερος χωρίς όρους ο 15χρονος συνεργός

Αύριο απολογείται ο φερόμενος δράστης

Την Τρίτη θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ο 16χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος ενός 23χρονου στην Πάρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η απολογία του 15χρονου που συνελήφθη ως συνεργός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους, καθώς από το υλικό της δικογραφίας προέκυψε ότι ήταν απών κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Φέρεται να υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από τα άτομα που ήταν παρόντα στο συμβάν, ώστε να σπεύσει να παραλάβει τον φερόμενο δράστη και έτσι μετέβη στο σημείο. Ισχυρίστηκε δε πως για ό,τι είχε προηγηθεί, ενημερώθηκε στη διάρκεια της διαδρομής.

Ο 33χρονος αδελφός του θύματος, ο οποίος επίσης δέχθηκε επίθεση από την ομάδα των νεαρών, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου. Στο «κάδρο» των αστυνομικών ερευνών βρίσκονται ακόμα πέντε ανήλικοι, για τους οποίους εξετάζεται αν και κατά πόσο είχαν εμπλοκή στο συμβάν.

Το χρονικό της επίθεσης

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σε πλατεία χωριού στην Πάρο, δεκαμελής ομάδα νεαρών διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή με δύο αδέρφια ηλικίας 23 και 33 ετών.

Ενας από τους ανήλικους δράστες τραυμάτισε δύο φορές με σουγιά τον 23χρονο στην αριστερή πλευρά του θώρακα και στη συνέχεια, ακολούθησε συμπλοκή με τον 33χρονο και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Οπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ο σουγιάς που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, ενώ στη συνέχεια εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν διαδοχικά ο 16χρονος που τον χρησιμοποίησε, ένας 15χρονος που τον βοήθησε να διαφύγει από το σημείο και τρεις ανήλικοι που φέρονται να συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Πηγή: kathimerini.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου
Προβληματισμοί τόσο για τους ίδιους τους δασμούς αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζεται η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων
Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου