Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φρίκη στη Ρόδο: Βρέθηκε κρεμασμένο σκυλάκι σε δέντρο (ΦΩΤΟ)

Την είδηση έκανε γνωστή ένας πολίτης με ανάρτησή του

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στη Ρόδο, με ένα σκυλάκι να βρίσκεται κρεμασμένο σε δέντρο στην περιοχή του Γαδουρά όπως αναφέρει ένας άνδρας σε ανάρτησή του στην ομάδα της Φιλοζωϊκής Ρόδου. 

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Πρώτα απ' όλα ένα συγνώμη για της εικόνες που θα ακολουθήσουν. Αηδία και οργή τα συναισθήματα μου και όλα αυτά συμβαίνουν στο νησί μας. Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα από εθελοντή για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Στην ευρύτερη περιοχή του ποταμού Γαδουρά κάποιος αρρωστημένος, κρέμασε ένα σκυλάκι σε μια ελιά. Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστου και η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το συμβάν. Αυτό το περιστατικό και λόγο της αποσύνθεσης του ζώου πρέπει να έχει γίνει τους καλοκαιρινους μήνες.

Όποιος γνωρίζει κάτι τον παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα φυσικά θα τηρηθεί η ανωνυμία, πρέπει να μάθουμε προς άρρωστος κάνει αυτά τα αίσχη. Επίσης αν έχετε αντιληφθεί παρόμοια περιστατικά στην ίδια περιοχή παρακαλώ να μου τα στείλετε.»

Για το περιστατικό κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστου και η Αστυνομία έχει αρχίσει τις έρευνες. 

Δείτε φωτογραφία: 

skylaki_rodos2.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ