Ένα σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα σήμερα σε γυμνάσιο στο Αγρίνιο, καθώς ένας μαθητής σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε μαθήτρια και την απείλησε με μαχαίρι, το οποίο το ακούμπησε πάνω της.
Ρεπορτάζ του agrinionews.gr αναφέρει ότι η Αστυνομία έχει συλλάβει δύο 14χρονους για ένα σοβαρό επεισόδιο σε βάρος μαθήτριας, αφού ο ένας από τους δύο φέρεται να χτύπησε το κορίτσι και να το απείλησε με το μαχαίρι, το οποίο το ακούμπησε στην πλάτη της.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο άλλος 14χρονος ήταν αυτός ο οποίος ενθάρρυνε τον μαθητή να προβεί σε αυτές τις ενέργειες, ενώ εξελισσόταν η συνεδρίαση του 15μελους του σχολείου. Η μαθήτρια ενημέρωσε αμέσως τους καθηγητές, και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία.
Οι μαθητές συνελήφθησαν και ενημερώθηκε η Εισαγγελία, ενώ πλέον σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση. Η Αστυνομία έχει συλλάβει και έναν γονέα του ενός μαθητή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.