Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από τη σοκαριστική δολοφονία του 26χρονου Ιωνά Καρούση από επίθεση στο Τελ Αβίβ.
Μεθαύριο θα γίνει η κηδεία του στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
«Με πολύ πόνο και με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε το πρόωρο χαμό του Ιωνά. Ένας όμορφος άγγελος και αγνός με χρυσή καρδιά», γράφει πάνω στο κηδειόχαρτο του σύμφωνα με το STAR.
Η σύντροφός του Μαργαρίτα, με φωνή που «σπάει» μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού και μεταξύ άλλων είπε πως «θα μέναμε μαζί, θα ξεκινούσαμε τη ζωή μας μαζί».
«Εκείνη τη στιγμή που πήγε η αστυνομία μιλούσα με τους γονείς του και το ακούσαμε την ώρα που το έμαθαν και εκείνοι. Νομίζω το Σάββατο θα γίνει η κηδεία. Μακάρι να γινόταν στην Ελλάδα, κάτω θα γίνει στο Ισραήλ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο είναι πάρα πολύ επικίνδυνα και ιδίως οι συγκεντρώσεις και σε κηδείες και αυτά, που μαζεύονται πολλά άτομα, φοβόμαστε μη γίνει εκ νέου κάτι καινούργιο», ανέφερε στο δελτίο του STAR.