Σκηνές άγριου ξύλου εκτυλίχθηκαν έξω από σχολείο στο Παγκράτι όταν κάποιοι ανήλικοι κρατούσαν ξύλα στα χέρια και χτυπούσαν και απειλούσαν τους πάντες.
Το MEGA έφερε στη δημοσιότητα βίντεο από τη συμπλοκή μαθητών με εξωσχολικούς η οποία έγινε πριν από λίγες μέρες. Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι ανήλικοι χτυπιούνται με μπουνιές και κλωτσιές.
Η κατάσταση ξεφεύγει και με ξύλα τραυματίζουν έναν 16χρονο. Τον χτυπούν στον αυχένα και συνεχίζουν να απειλούν όποιον βρίσκεται στο σημείο.
«Κάποια παιδιά πήραν ξύλα και άρχισαν να βαράνε όποιους βρούνε, νόμιζαν ότι ήταν όλοι εναντίον τους. Κάποια παιδιά έτρεξαν κατευθείαν, πήγαν σπίτι τους, αλλά κάποια άλλα έκατσαν και κοιτούσαν. Βγήκαν καθηγητές και προσπαθούσαν να τους σταματήσουν αλλά δεν μπορούσαν, ήταν πολύ έντονη μάχη», είπε μαθητής που βρέθηκε στο σημείο.
Την προηγούμενη μέρα, τρεις ανήλικοι μάλωσαν και τραυμάτισαν έναν 16χρονο ελαφρά, και την επόμενη μέρα τον περίμεναν αυτόν και την παρέα του έξω από το σχολείο.
Πατέρας μαθήτριας: «Κυνήγησαν την κόρη μου με μαχαίρια»
«Ενώ σχόλασαν τα παιδιά, η κόρη μου, βγήκαν από το σχολείο, την κυνήγησε αρχικά μια ομάδα τριών ατόμων. Δύο παιδιά κρατούσαν μαχαίρι, τις κυνήγησαν και έφυγαν φοβισμένες, ήρθαν στο σπίτι. Τελικά επιτέθηκαν σε κάποιον νεαρό, τον τραυμάτισαν και ήρθε και τον πήρε ασθενοφόρο. Είναι δυνατόν να στέλνεις τα παιδιά σου στο σχολείο και να μην ξέρεις πώς θα γυρίσουν;» ανέφερε πατέρας.
Ορισμένοι μαθητές τραυματίστηκαν με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έχοντας τραυματιστεί στον αυχένα και στο πρόσωπο.
Η Αστυνομία έχει συλλάβει έναν 17χρονο και είναι σε αναζήτηση των υπόλοιπων εμπλεκόμενων.
- Εξαφάνιση 35χρονου στην Καρδίτσα - Τα πράγματά του βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη
- Προειδοποίηση για Άγιον Όρος: «Μπορεί να γίνει σεισμός στα 6 ρίχτερ»
- Μητσοτάκης στον ΟΗΕ για το «Μέλλον»: «Να κάνουμε κάτι πριν να είναι αργά»