Σε ύφεση ειναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από κεραυνό στην περιοχή Λουτράκι στην Αριδαία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, στην περιοχή υπάρχουν μόνο λίγο καπνοί.
Παρόμοια είναι η κατάσταση και στο Όρος Ορβυλος, όπου υπάρχουν λίγοι καπνοί στην πλευρά Άγκιστρο.
Στο Χιονοχώρι Σερρών καπνίζουν δύο σημεία σε δύσβατο και δυσπρόσιτο σημείο, νοητά προς την στην πλευρά του Μοναστηριού Τιμίου Προδρόμου.
Στο Φαλακρό όρος υπάρχουν δασοκομάντος στις θέσεις Άγιο Πνεύμα και Τσακαλίνα, όπου έχουμε μόνο καπνούς, ενώ στη θέση Πύργοι καπνίζει ένα δέντρο και γίνονται ενέργειες από δασοκομάντος για να σβήσει.
Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στο Καμάρι του δήμου Φούρνων Κορσεών Ικαρίας. Ειδικότερα σύμφωνα με την Πυροσβεστική η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και υπάρχουν μόνο καπνοί σε διάσπαρτες εστίες.Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 2 πεζοπόρα τμήματα, 8 οχήματα και εθελοντές και από αέρος δύο ελικόπτερα.