Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθησαν για εμπρησμό 3 άνδρες για την πυρκαγιά στην Κορομηλιά Δομοκού

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Κορομηλιά Δομοκού στις 4 Αυγούστου 2024. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, συνελήφθησαν χθες, 05 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Δομοκού.

Πρόκειται για τρεις άνδρες (δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 59 ετών και ένας αλλοδαπός ηλικίας 56 ετών), οι οποίοι συνελήφθησαν για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε αγροτοδασική έκταση κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών, στην θέση «Χαλκιόρεμα», στην περιοχή Κορομηλιά, του Δήμου Δομοκού, στην Φθιώτιδα στις 04 Αυγούστου 2024 και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 6.562,50 ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
«Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος» τόνισε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη