Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κάηκε σπίτι πυροσβέστη στην Κερατέα - Επιχειρούσε σε άλλη πυρκαγιά (VIDEO)

«Βρισκόμαστε εδώ στην Κερατέα, κοντά στη γέφυρα Αδάμ και αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζουμε. Δεν έχει μείνει απολύτως τίποτα»

Μεγάλη δοκιμασία πέρασε η Αττική, καθώς οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής αντιμετώπισαν δύο μεγάλες φωτιές σε Κερατέα και Σταμάτα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στην Κερατέα.

Σπίτια, αποθήκες και αυτοκίνητα καταστράφηκαν από τη φωτιά, δένδρα και θάμνοι έγιναν στάχτη, ενώ η μυρωδιά του καμένου κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην περιοχή της Κερατέας, η οποία δοκιμάστηκε από το Σάββατο το πρωί.

Η Ναταλί Κάκκαβα, κάτοικος της Κερατέας και μέχρι πρόσφατα αντιδήμαρχος της περιοχής, ανέφερε ότι κάηκε το σπίτι ενός πυροσβέστη από τη φωτιά, ενώ αυτός επιχειρούσε σε άλλο μέτωπο στην Αττική και έσωζε ζωές και περιουσίες.

Δείτε βίντεο:

«Αυτό είναι ό,τι απέμεινε στο σπίτι του πυροσβέστη Αλέξανδρου Τυφλίδη, πατέρα τεσσάρων παιδιών, που χθες έδωσε για ακόμη μια φορά τη μάχη με τις φλόγες, για να μας σώσει όλους. Βρισκόμαστε εδώ στην Κερατέα, κοντά στη γέφυρα Αδάμ και αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζουμε. Δεν έχει μείνει απολύτως τίποτα», ανέφερε η κυρία Κάκκαβα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ