Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγωδία στη φωτιά στην Σταμάτα - Νεκρός άντρας που έπαθε ανακοπή

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 45χρονος κατέληξε

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής (30/6) και στη Σταμάτα Διονύσου σε δασική έκταση. Λίγο πριν τις 20.00 το κύριο μέτωπο βρίσκεται κοντά στο γήπεδο της Ροδόπολης. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοπή υπέστη ένας 45χρονος κατά τη διάρκεια της φωτιάς στην περιοχή. Ο άνδρας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Στις 17.47 εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα από το «112», με το οποίο ενημερώθηκαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ότι οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή του Διονύσου. «Αν βρίσκεστε στην περιοχή του Διονύσου παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών» ανέφερε το μήνυμα.

Παράλληλα, πριν τις 17.30 εστάλησαν μηνύματα από το «112» στους κατοίκους που βρίσκονταν στην περιοχή Γαλήνη να απομακρυνθούν μέσω Λεωφόρου Σταμάτας προς Δροσιά αλλά και σε όσους βρίσκονταν στη Ροδόπολη να απομακρυνθούν μέσω Λεωφόρου Σταμάτας προς Δροσιά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κύκλωμα στις φυλακές Ιωαννίνων: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που τους «έκαψαν»
Σε μία από τις συνομιλίες ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης μιλά στον υποδιευθυντή για «δέμα» που η αξία του ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ
Κύκλωμα στις φυλακές Ιωαννίνων: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που τους «έκαψαν»