Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Με μηχανική υποστήριξη 6χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε από πισίνα στην Πρέβεζα

Το έβγαλε από τον πυθμένα της πισίνας ο ναυαγοσώστης

Διασωληνωμένο και με μηχανική υποστήριξη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο ένα 6χρονο αγοράκι, που ανασύρθηκε το απόγευμα της Τρίτης από πισίνα σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας.

Το παιδάκι κολυμπούσε με την οικογένειά του όταν χάθηκε από το οπτικό πεδίο των γονέων του. Ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου αντέδρασε άμεσα, ανασύροντάς το από την πισίνα και παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, ένας γιατρός που βρισκόταν εκεί χρησιμοποίησε απινιδωτή και προχώρησε σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια διακομίστηκε στην Πάτρα για περαιτέρω ιατρική φροντίδα. Σύμφωνα με τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη, τον οποίο επικαλείται ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η αξονική εγκεφάλου του παιδιού φαίνεται καλή. Το παιδί θα παραμείνει σε φαρμακευτική καταστολή και θα γίνει νέα αξιολόγηση αύριο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δικηγόρος Καϊλή: Αβάσιμα τα περί έρευνας στο σπίτι της στο Ψυχικό
Υπενθυμίζει ότι η περσινή έρευνα που διενεργήθηκε στο πλαίσιο δικαστικής συνδρομής, σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος Βρυξελλών ήταν ατελέσφορη
Δικηγόρος Καϊλή: Αβάσιμα τα περί έρευνας στο σπίτι της στο Ψυχικό