Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απίστευτο: Μπούκαρε στο παρκέ και χτύπησε αθλητή με αμαξίδιο (VIDEO)

Στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Άτλα στη Σαντορίνη - 4 συλλήψεις από την αστυνομία

Επίθεση δέχθηκε ο παίχτης της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μαρτσάκης, στον τελικό κυπέλλου που διεξήχθη στη Σαντορίνη με αντίπαλο των πρασίνων τον Άτλα.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνθρωπος που ήταν στο γήπεδο να χειροδικεί σε βάρος του Μαρτσάκη στον τελικό στον οποίο ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το νταμπλ.

Σε δήλωσή του μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο Χρήστος Μαρτσάκης σημειώνει ότι «το περιστατικό είχε να κάνει με μία φάση που παίχτηκε εκείνη τη στιγμή και έχει να κάνει με τα νεύρα που υπήρχαν μετά από έναν μεγάλο τελικό που κρίθηκε στην παράταση με τσίτα τα νεύρα». «Δεν έχει να κάνει με κάτι… οπαδικό όλο αυτό και απορώ πώς έχει βγει προς τα έξω κάτι τέτοιο. Με τον άλλοτε συμπαίκτη μου στην Εθνική ομάδα δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις μεταξύ μας και δεν υπάρχει κάποια άλλη συνέχεια» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα, πάντως, με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Σαντορίνη, έγιναν τέσσερις συλλήψεις ανδρών ηλικίας από 25 έως 51 ετών με τον μεγαλύτερο εξ αυτών να έχει στην κατοχή του ένα γαλλικό κλειδί.

Δείτε το video:

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Την 08-06-2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 25 έως 51, οι οποίοι εκδήλωσαν βίαιη συμπεριφορά και προκάλεσαν αναστάτωση εντός αγωνιστικού χώρου. Επίσης στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε εργαλείο τύπου γαλλικού κλειδί.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ