Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πήγαν στην κάλπη με σκυλιά, ποδήλατα και... τρακτέρ (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Στιγμιότυπα που μαγνήτισαν τα βλέμματα στα εκλογικά κέντρα

Για ακόμη μία φορά από την εκλογική διαδικασία δεν έλειψαν τα στιγμιότυπα εκείνα που μαγνήτισαν τα βλέμματα και σχολιάστηκαν για την ιδιαιτερότητά τους. Άλλοι με κατοικίδια, άλλοι με ποδήλατο, άλλοι ακόμη και με... τρακτέρ έφτασαν στις κάλπες για να ψηφίσουν για τις Ευρωεκλογές του 2024.

Σε φωτογραφικά καρέ αποτυπώνονται ορισμένες αξιοπρόσεχτες στιγμές της ημέρας.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν αποχωρίστηκαν τα κατοικίδιά τους, φέρνοντάς τα στην κάλπη.

Οι εικόνες με μικρά παιδιά πίσω από τα παραβάν προσέδωσαν μία γλυκιά νότα στην όλη διαδικασία.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν, την ίδια ώρα, τόσο ο ποδηλάτης που μαζί με το ποδήλατο και με ανάλογο εξοπλισμό μπήκε σε εκλογικό κέντρο στην Αθήνα, όπως και ο αγρότης στις Σέρρες που με το τρακτέρ του πήγε να ψηφίσει.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες 

ekloges_5.jpg
ekloges_3.jpg
ekloges-skyli.4.jpg
ekloges-skyli.3.jpg
ekloges-skyli2.jpg
ekloges_6.jpg

«Ερχόμαστε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Αφήσαμε τις δουλειές μας στα χωράφια για λίγο, για να ψηφίσουμε. Τέτοια εποχή είμαστε στα ποτίσματα, ο καύσωνας είναι προ των πυλών, δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς», τόνισε ο αγρότης Στέλιος Νικολής.

Σε ερώτηση αν ένας αγρότης έχει παραπάνω λόγους να έρθει να ψηφίσει, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εννοείται αυτό, γιατί μας "καίει" η νέα ΚΑΠ, μας καίει το ζήτημα της αναθεώρησης, και πρέπει να προσέξουμε τι θα ψηφίσουμε, ιδίως οι αγρότες, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα μέλλον στον τόπο μας. Ολοι οι αγρότες πρέπει να ψηφίσουν για να είναι βιώσιμη η γεωργία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Εξάλλου ζευγάρι νεόνυμφων είπαν στην κάμερα της ΕΡΤ, πως αποφάσισαν πρώτα να έρθουν στην κάλπη και στη συνέχεια με την ησυχία τους να κάνουν τη φωτογράφιση του γάμου στη Χαλκιδική, με την παρέα αγαπημένων φίλων, συνοδεία ούζου και θαλασσινών.

Πληροφορίες από: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ