Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά - Σώος βγήκε ο οδηγός

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τις βραδινές ώρες χτες, ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για περιστατικό πτώσης ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός της θάλασσας, στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά.

Ο 53χρονος οδηγός και μοναδικός επιβαίνοντας του οχήματος, εξήλθε έχοντας τις αισθήσεις του, πριν αυτό βυθιστεί, με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και των πληρωμάτων του Ε/Γ-Τ/Χ FLYING CAT 4 και του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ THUNDER. Ακολούθως, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ».

Παράλληλα, ενημερώθηκαν στελέχη της Μ.Υ.Α. Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τα οποία με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισαν την ακριβή θέση του οχήματος, του οποίου η ανέλκυση ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, από γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ
Shein και Temu έχουν προειδοποιήσει ότι θα αυξήσουν τις τιμές «λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους παγκόσμιους εμπορικούς κανόνες και τους δασμούς»
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ