Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Με δάκρυα στα μάτια ο καμεραμάν που βρήκε νεκρό τον παρουσιαστή του BBC

«Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος.

Με δάκρυα στα μάτια ο κάμεραμαν της ΕΡΤ Αντώνης Μυστιλόγλου, η  κάμερα του οποίου ήταν αυτή που εντόπισε την σορό του άτυχου βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ σε παραλία της Σύμης, περιγράφει τη στιγμή της δραματικής ανακάλυψης.

Ο κάμεραμαν της ΕΡΤ, το πρωί της Κυριακής (09.06.2024) μαζί με τον δήμαρχο της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας και άλλους δημοσιογράφους, είχαν μπει σε βάρκες προκειμένου να τραβήξουν πλάνα με τα σημεία των ερευνών.

 Εκεί, η κάμερα του Μυστιλόγλου, εντόπισε τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.

«Λυπάμαι που ήμουν εγώ που τον βρήκα νεκρό», είπε βουρκωμένος ο νεαρός εικονολήτης στην ρεπόρτερ του Sky News, κοιτάζονας κατάματα την κάμερα, απευθυνόμενος στην οικογένεια του άτυχου 67χρονο

«Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα», πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένος. 

 

Στη συνέχεια, περιέγραψε όλη τη διαδρομή που έκαναν με τη βάρκα μαζί με τον δήμαρχο, μέχρι και τη στιγμή που συνειδητοποιεί ότι έχουν εντοπίσει το μακάβριο εύρημα.

«Καθόμασταν σε ένα καφέ, όλοι οι ρεπόρτερ και αποφασίσαμε να πάμε με σκάφος για να τραβήξουμε κάποια πλάνα από τις ομάδες έρευνας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, είδαμε κάτι στα βράχια, κάτι σαν ομπρέλα. Έκανα zoom και close up, φτάσαμε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας και παρατήρησα έξω από τον φτάχτη, κάτι μαύρο. Έκανα zoom όσο πήγαινε, είμασταν περίπου 300 μέτρα μακριά. Είδα κάτι αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Το είπα στον δήμαρχο και πήγαμε πιο κοντά, στα 200 μέτρα. 

Επιστρέψαμε στο καφέ, και είδαμε καθαρά έναν άντρα, ξαπλωμένο με τα χέρια πάνω στην κοιλιά. Φορούσε και ρολόι, ήταν ίδια με την περιγραφή του αγνοούμενου», συνέχισε. 

«Λυπάμαι για την οικογένεια που ήμουν εγώ που τον βρήκα νεκρό», είπε και ερωτηθείς για το τι έχει να πει στην οικογένεια του 67χρονου, δήλωσε με δάκρυα στα μάτια «Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα». 

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ