Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη 52χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου στην Αττική

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητό μέσο αποθήκευσης και σκληρός δίσκος

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το πρωί της Τετάρτης (15/5) σε περιοχή της Αττικής, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Προηγήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη ανάλυση και αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες εργαζόμενος πολυεθνικής εταιρείας, που διαμένει στη χώρα μας, κατέχει υλικό με πορνογραφία ανηλίκων, το οποίο χρησιμοποιεί σε εταιρικές ψηφιακές συσκευές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητό μέσο αποθήκευσης και σκληρός δίσκος, ενώ από την επιτόπια έρευνα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, καθώς στις συσκευές εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γερμανία: Πέθανε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στην επίθεση με μαχαίρι
O 29χρονος Ρουβέν Λ. απεβίωσε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο του Μανχάιμ, όπου νοσηλευόταν σε τεχνητό κώμα, έπειτα από χειρουργική επέμβαση
Γερμανία: Πέθανε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στην επίθεση με μαχαίρι