Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έγκλημα στη Βόρεια Ήπειρο: Με μώλωπες το νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων (VIDEO)

Οι γείτονές τους τους βρήκαν νεκρούς - Πρόκειται για έναν 84χρονο και μια 88χρονη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των τοπικών αρχών για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη στη Βόρεια Ήπειρο και συγκεκριμένα, στην περιοχή Δρόπολη όπου ένα ηλικιωμένο ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό.

Στο σημείο μετέβη η αστυνομία Αργυροκάστρου για να συλλέξει στοιχεία με σκοπό την εξιχνίαση του εγκλήματος. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, που επιβεβαίωσε η αστυνομία και μεταδίδει το himara.gr, οι ηλικιωμένοι έφεραν μώλωπες στο σώμα τους, κάτι που μαρτυρά πως το ζευγάρι έπεσε θύμα άγριας επίθεσης.

«Γύρω στις 08:00, 84χρονος και 88χρονη (ανδρόγυνο) βρέθηκαν νεκροί από γείτονές τους στο σπίτι τους στο χωριό Βόδριστα. Από την προκαταρκτική εξέταση, εντοπίστηκαν σημάδια βίας, που φέρονται να προκλήθηκαν από σκληρά αντικείμενα» ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης νεκροί βρέθηκαν στο σπίτι τους ο 84χρονος Κώστας Ιλία και η 88χρονη σύζυγός του Κλεονίκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 88χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι και ο 84χρονος στην αυλή.

Αυτό που προβληματίζει τις αλβανικές αρχές είναι το γεγονός ότι η πόρτα στο σπίτι των ηλικιωμένων δεν βρέθηκε παραβιασμένη αλλά ούτε και ο χώρος ήταν αναστατωμένος, στοιχεία που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα που διαπράχθηκε από γνωστό ή συγγενή του ζευγαριού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χατζηδάκης: Υπουργείο Οικονομικών και ΑΑΔΕ δεν παίζουν με τις φορολογικές δηλώσεις
Αιχμές από τον υπουργό Εθνικής οικονομίας και Οικονομικών κατά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών
Χατζηδάκης: Υπουργείο Οικονομικών και ΑΑΔΕ δεν παίζουν με τις φορολογικές δηλώσεις
Σταϊκούρας: Δευτέρα στους δρόμους τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη
Τα ηλεκτρικά λεωφορεία είναι απολύτως λειτουργικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαβεβαίωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
Σταϊκούρας: Δευτέρα στους δρόμους τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη