Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άντρας σε αμόκ στο Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρια σε αστυνομικούς

Είχαν κληθεί από τη μητέρα του επειδή προκάλεσε φθορές στο σπίτι τους

Συνελήφθη από την αστυνομία ένα άτομο στο Κιλκίς για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία. Συγκεκριμένα, ο άντρας κρατώντας ένα τσεκούρι επιτέθηκε σε αστυνομικούς και προκάλεσε φθορές σε υπηρεσιακό όχημα.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ 30 Απριλίου. Ο 51 ετών άντρας προκάλεσε ζημιές στο σπίτι που έμενε με τη μητέρα του και κλήθηκε η αστυνομία. Στη θέα των αστυνομικών τους επιτέθηκε με ένα τσεκούρι, χωρίς να καταφέρει να τραυματίσει κανένα, Στη συνέχεια χτύπησε με το τσεκούρι το καπό του περιπολικού και εξαφανίστηκε από το σημείο.

Μετά από έρευνες, εντοπίστηκε μερικές ώρες μετά (το πρωί της Πρωτομαγιάς) και επιτέθηκε εκ νέου στους αστυνομικούς με ένα μικρό τσεκούρι. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη χθες (1 Μαΐου 2024) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του, ο προαναφερόμενος άνδρας προκάλεσε φθορές στην οικία τους και άμεσα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο.

Στη θέα των αστυνομικών, τους επιτέθηκε με τσεκούρι, οι οποίοι ενεργώντας άμεσα κατάφεραν να αποφύγουν την επίθεση. Στη συνέχεια με το τσεκούρι προκάλεσε φθορές σε υπηρεσιακό όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και κατά την ακινητοποίηση του, τους επιτέθηκε εκ νέου με ένα δεύτερο τσεκούρι.

Τα παραπάνω 2 τσεκούρια κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Δείτε τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία:

katashesi_tsekoyrion_t.a._kilkis.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ