Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσπρωτία: 51χρονη τυλίχθηκε με εύφλεκτο υγρό - Υπέκυψε στα εγκαύματά της

Το συμβάν βύθισε στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους που δεν μπορούν να πιστέψουν τον τραγικό θάνατό της

Υπέκυψε, δυστυχώς, στα εγκαύματά της η γυναίκα 51 ετών που επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί με εύφλεκτο υγρό στη Θεσπρωτία. Το συμβάν βύθισε στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους που δεν μπορούν να πιστέψουν τον τραγικό θάνατό της.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή (17.11.2023) σε χωριό της Θεσπρωτίας, όπου μία 51χρονη γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί στο σπίτι της, χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο άνδρας της, αδυνατώντας να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη σύζυγό του ανησύχησε και κάλεσε την Αστυνομία.

Όταν η αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα να φέρει εγκαύματα και άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε και διακόμισε την 51χρονη στο νοσοκομείο Φιλιατών.

Βραδινές ώρες κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, δυστυχώς, όμως, κατά τη διακομιδή κατέληξε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημογλίδου για Εγνατία Οδό: Δεν φαίνεται τα οχήματα να έκαναν όπισθεν στα διόδια
Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό το οποίο έχει παραδοθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, είπε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας
Δημογλίδου για Εγνατία Οδό: Δεν φαίνεται τα οχήματα να έκαναν όπισθεν στα διόδια
Στον εισαγγελέα κρατούμενος στις φυλακές Κασσαβέτειας - Έβαλε φωτιά στο στρώμα του
Αντιμετωπίζει κατηγορία για εμπρησμό από πρόθεση, πράξη που μπορούσε να έθετε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές
Στον εισαγγελέα κρατούμενος στις φυλακές Κασσαβέτειας - Έβαλε φωτιά στο στρώμα του