Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δήμαρχος Λάρισας: Καλύτερη κατάσταση στον Πηνειό - Έρχονται αντλίες από Θεσσαλονίκη

Περιμένουμε μεγάλες αντλίες από Θεσσαλονίκη ώστε να απελευθερώσουμε από τα νερά πιο γρήγορα της συνοικίες που έχουν πάθει ζημιές, ανέφερε ο κ. Καλογιάννης

«Ειναι μία ημέρα καλύτερη από τις άλλες από την άποψη ότι η στάθμη του Πηνειού αρχίζει σιγά – σιγά να κατεβαίνει. Βέβαια είναι ακόμη αρκετά ψηλά όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν συνεχίσουμε έτσι ότι δε θα έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα». Το παραπάνω αισιόδοξο μήνυμα εξέπεμψε το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης πρόσθεσε ότι «αυτό που κάνουμε είναι ότι συνεχίζονται οι απεγκλωβισμοί στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, με έντονο ρυθμό στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης, στο Δασοχώρι και στη Φαλάνη και επίσης στον Άγιο Θωμά.»

Σε ότι αφορά τις προσπάθειες απομάκρυνσης των υδάτων, είπε ότι «συνεχίζεται με όλο και πιο έντονο ρυθμό η άντληση των υδάτων. Περιμένουμε μεγάλες αντλίες από Θεσσαλονίκη ώστε να απελευθερώσουμε από τα νερά πιο γρήγορα της συνοικίες που έχουν πάθει ζημιές».

Για μία ακόμη φορά εμφανίστηκε κατηγορηματικός ως προς την ποιότητα του πόσιμου νερού της Λάρισας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «η Λάρισα έχει το δίκτυό της ατόφιο, δεν υπάρχει καμιά ζημιά. Τα εργαστήρια της ΔΕΥΑΛ καθημερινά εξετάζουν το νερό. Άφοβα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μην ακούτε όλους τους «καλοθελητές» που διαμορφώνουν μία κατάσταση δημόσιου κινδύνου».

Τέλος, για τον καθαρισμό της πόλης προανήγγειλε την ανάγκη εθελοντών και ενεργοποίηση της κοινωνίας.

Πηγή: onlarissa.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Το BBC News πέρασε μια ολόκληρη ημέρα πάνω στο βρετανικό βασιλικό ερευνητικό σκάφος RRS Discovery, συμμετέχοντας στην αναζήτηση στοιχείων
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα
Οι δηλώσεις του ήρθαν αφού ισραηλινές επιδρομές σκότωσαν περισσότερους από 90 ανθρώπους σε διάστημα 48 ωρών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα