Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρή 46χρονη στο διαμέρισμά της στη Λάρισα - Ήταν σε προχωρημένη σήψη

Είχε μετακομίσει πρόσφατα στη γειτονιά

Μια γυναίκα 46 ετών εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/08) νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Παλαιστίνης στη Λάρισα.

Η δυσωδία που εκλυόταν από το διαμέρισμα κινητοποίησε έναν πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία περίπου στις 2 το μεσημέρι σήμερα. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν τη γυναίκα νεκρή και, μάλιστα, σε προχωρημένη σήψη.

202308261642120311

Σε αυτό το σπίτι βρέθηκε νεκρή η 46χρονη γυναίκα



Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, πρόκειται για αλλοδαπή, η οποία είχε μετακομίσει σχετικά πρόσφατα στη γειτονιά στο κέντρο της πόλης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάπας Φραγκίσκος: Μετανάστες, άστεγοι και φυλακισμένοι στην κηδεία του
Ο Πάπας Φραγκίσκος λίγο πριν το Πάσχα έδωσε εντολή να δοθούν 200.000 ευρώ από τον λογαριασμό του για την ενίσχυση νέων στις φυλακές ανηλίκων
Πάπας Φραγκίσκος: Μετανάστες, άστεγοι και φυλακισμένοι στην κηδεία του