Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παρατείνεται κατά μισή ώρα η ψηφοφορία στα Καλάβρυτα λόγω κακοκαιρίας

Έτσι οι κάλπες θα κλείσουν στις 7.30

Παρατείνεται κατά μισή ώρα η ψηφοφορία στα Καλάβρυτα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Έτσι οι κάλπες θα κλείσουν στις 7.30 αντί 7.00 που ισχύει στην υπόλοιπη επικράτεια.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το μεσημέρι την Αχαΐα πλήττουν ισχυρές βροχοπτώσεις που προκάλεσαν και κατολισθήσεις στα ορεινά.

Μάλιστα έκλεισαν αρκετοί δρόμοι ενώ τα συνεργεία των δήμων έχουν σπεύσει για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

«Σε τέσσερα εκλογικά του Δήμου Καλαβρύτων θα παραταθεί η ψηφοφορία για περίπου μισή ώρα, λόγω της κακοκαιρίας», ανέφερε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, «η ψηφοφορία θα παραταθεί στα εκλογικά τμήματα, 249, 250, 251 και 252 της δημοτικής ενότητας Καλαβρύτων, εξαιτίας των κατολισθητικών φαινομένων στην επαρχιακή οδό, Πούντας- Καλαβρύτων».

Όπως είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Χαράλαμπος Μπονάνος, «ήδη εργάζονται συνεργεία, προκειμένου να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός
Ανατροπή με τις συνθήκες του σοκαριστικού τροχαίου - Το φορτηγό έπεσε στα ΙΧ χωρίς να προηγηθεί σύγκρουση
Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός