Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίδομα Παιδιού: Κλείνει προσωρινά στις 12 Μαΐου η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, η καταβολή της 2ης δόσης θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα

Στις 12 Μαΐου 2023, στις 18:00, κλείνει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21-Επίδομα Παιδιού, όπως, άλλωστε, συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της 2ης δόσης.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), σε ανακοίνωσή του, η καταβολή της 2ης δόσης θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/, προκειμένου να διαβάσουν τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το επίδομα παιδιού.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δοξολογία στον Αρμενικό Ναό της Παναγίας για τη Γενοκτονία των Αρμενίων
Ο αρχιμανδρίτης και οι πιστοί προσευχήθηκαν για τα θύματα, παρουσία των εκπροσώπων των αρχών
Θεσσαλονίκη: Δοξολογία στον Αρμενικό Ναό της Παναγίας για τη Γενοκτονία των Αρμενίων
Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο από ανηλίκους σε οδηγό λεωφορείου – «Τον έστειλαν» νοσοκομείο
Επειδή τους έκανε παρατήρηση γιατί είχαν σταθμεύσει δίκυκλο μπροστά στη στάση εμποδίζοντας το όχημα
Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο από ανηλίκους σε οδηγό λεωφορείου – «Τον έστειλαν» νοσοκομείο