Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στα Τέμπη: Ορίστηκαν δύο εφέτες ανακριτές που θα ερευνήσουν το δυστύχημα

Αποφάσισε η Ολομέλεια των Εφετών Λάρισας λόγω της μείζονος σπουδαιότητας της υπόθεσης

Με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας των Εφετών Λάρισας, ορίστηκαν δύο εφέτες για να αναλάβουν στο εξής τις ανακρίσεις για την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών που έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Μπακαϊνη ως τακτικό ανακριτή με αναπληρώτρια την Σοφία Λυμπεριάδου.

Η σύγκληση της Ολομέλειας έγινε με πρωτοβουλία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου, ο οποίος εποπτεύει το σύνολο των ερευνών για το τραγικό δυστύχημα, λόγω της μείζονος σοβαρότητας της υπόθεσης που έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ.

Ο κ. Δασκαλόπουλος κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρηματολόγησε για την ανάγκη ορισμού έμπειρων δικαστικών λειτουργών για τις ανακρίσεις για το πολύνεκρο δυστύχημα.

Στην Ολομέλεια, σύμφωνα με πληροφορίες μετείχαν οι ανώτεροι δικαστικοί που υπηρετούν αυτή την εποχή στη Λάρισα και οι εφέτες που ορίστηκαν για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από τους καλύτερουςμε εμπειρία και νομική κατάρτιση.

Πάντως, σύμφωνα με εκτιμήσεις δικαστικών πηγών και η ανακρίτρια του πρώτου βαθμού (Πρωτοδικείου) που χειρίστηκε ώς σήμερα τις ανακρίσεις, προχώρησε με επιτυχία τις έρευνες με ταχύτατους ρυθμούς και σε βάθος.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητροπολίτης Κοζάνης: «Φυσικά και κοινώνησα την κοπέλα με τα τατουάζ» (VIDEO)
Τι απαντά μετά τις αντιδράσεις για το κήρυγμά του, στο οποίο χαρακτήρισε τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ ως «υποκατάστατα του διαβόλου»
Μητροπολίτης Κοζάνης: «Φυσικά και κοινώνησα την κοπέλα με τα τατουάζ» (VIDEO)