Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Του πέταξε... τούβλο γιατί του έκανε παρατήρηση να μαζέψει τα πόδια του

Τραυματίστηκε ελαφρά ένας 71χρονος – Συνελήφθη από την αστυνομία ο δράστης της επίθεσης

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στον Βόλο, καθώς ένας 58χρονος, φέρεται να πέταξε... τούβλο σε έναν 71χρονο χθες το μεσημέρι γιατί του έκανε παρατήρηση να μαζέψει τα πόδια του, καθώς τα είχε απλωμένα σκοπίμως στην είσοδο πολυκατοικίας!

Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr, το μεσημέρι της Τρίτης ο 58χρονος καθόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας με απλωμένα τα πόδια του στο πεζοδρόμιο. Δύο άνδρες 67 και 71 ετών αντίστοιχα που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο του έκαναν σύσταση να μαζέψει τα πόδια του, προκειμένου να γίνει εφικτή η διέλευση τους. Τότε ξέσπασε τσακωμός και γρήγορα ο έλεγχος χάθηκε.

Μάλιστα στο κάλεσμα της Αστυνομίας από τον 71χρονο, ο 58χρονος κατευθύνθηκε πεζός στο έναντι πεζοδρόμιο, απέσπασε έναν κυβόλιθο και επιστρέφοντας προς το μέρος του, τον πλησίασε και του το εκσφενδόνισε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο αριστερό χέρι και στην αριστερή πλευρική περιοχή.

Ο 71χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου. Ο 58χρονος συνελήφθη από την αστυνομία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
«Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος» τόνισε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη