Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

17χρονος μαχαίρωσε και λήστεψε 16χρονο έξω από το σχολείο του

17χρονος μαχαίρωσε και λήστεψε 16χρονο έξω από το σχολικό συγκρότημα Γκράβας στα Πατήσια

Με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε και λήστεψε 16χρονο, έξω από σχολείο του σχολικού συγκροτήματος Γκράβας στην Αθήνα, συνελήφθη ένας 17χρονος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πιο συγκεκριμένη, σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από σχολικό συγκρότημα, ένας 17χρονος Αλβανός πλησίασε τον 16χρονο και με τη χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισε και του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνό του, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθως, το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Από την προανακριτική έρευνα ταυτοποιήθηκε ο 17χρονος και μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Κατόπιν, και σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευές κινητών τηλεφώνων, μεταξύ των οποίων και το κλεμμένο από τον 16χρονο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, κατηγορούμενος για ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Θανατηφόρο τροχαίο με ΙΧ και λεωφορείο ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη

Τέλος εποχής για την ΙΟΝ: «Μπαίνει» σε 2 φάσεις ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αυτοί είναι οι 5 όροι που βάζει το Κίεβο για συμφωνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ
Shein και Temu έχουν προειδοποιήσει ότι θα αυξήσουν τις τιμές «λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους παγκόσμιους εμπορικούς κανόνες και τους δασμούς»
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ