Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονία 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ο πρώην σύζυγός του θύματος

Δύο σφαίρες στο λαιμό και στην κλείδα από όπλο 32 χιλιοστών δέχθηκε η 64χρονη στην Αγία Βαρβάρα, ακριβώς μπροστά από το σπίτι της, το βράδυ της Πέμπτης, 3/6.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται στον 75χρονο, πρώην- τα τελευταία 4 χρόνια- σύζυγό της, ο οποίος και αναζητήθηκε, τόσο στο σπίτι του όσο και σε άλλα σημεία τα οποία είναι γνωστό πως συχνάζει, χωρίς να καταστεί εφικτός ο εντοπισμός του, προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με το κοντινό κι οικογενειακό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, ανάμεσα στην 64χρονη και τον 75χρονο υπήρχαν οικονομικές διαφορές.

Την ίδια ώρα γείτονες κάνουν λόγο για συχνούς καυγάδες ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι έχουν κληθεί ώστε να καταθέσουν για το τι είδαν χθες το βράδυ, λίγο πριν τις 9 το βράδυ όταν και συνέβη ο θανάσιμος τραυματισμός της γυναίκας στην οδό Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα.

Πηγή: skai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τασούλας: Συγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο γυναικών για το χρυσό μετάλλιο
«Τα ασυναγώνιστα κορίτσια του ελληνικού πόλο απέδειξαν ότι με το ταλέντο και το αγωνιστικό τους σθένος θα συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους»
Τασούλας: Συγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο γυναικών για το χρυσό μετάλλιο
Αγρίνιο: Το «έσκασαν» από τα κρατητήρια οι νεαροί που είχαν συλληφθεί για απόπειρα διάρρηξης ATM
Οι δύο νεαροί που είχαν συλληφθεί για διάρρηξη ATM στο Αγρίνιο κατάφεραν να δραπετεύσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις Αρχές
Αγρίνιο: Το «έσκασαν» από τα κρατητήρια οι νεαροί που είχαν συλληφθεί για απόπειρα διάρρηξης ATM