Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

80χρονος αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 11χρονη - Συμφώνησε η μητέρα

Ο 80χρονος ιερέας πρόσφερε οικονομικά ανταλλάγματα στη μητέρα - Σοκαρισμένη η κοινωνία του Βόλου

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου η σύλληψη ενός 80χρονου ιερέα για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης έναντι χρηματικής αμοιβής.

Αυτό που προκαλεί όμως αποτροπιασμό είναι ότι η μητέρα της 11χρονης γνώριζε τι θα συνέβαινε και είχε συμφωνήσει με τον 80χρονο να συναντά την κόρη της. Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο 80χρονος αρχικά είχε συνευρεθεί ερωτικά με την 30χρονη μητέρα του κοριτσιού από τη Βουλγαρία. Της έδωσε χρήματα και στη συνέχεια έναντι οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων την έπεισε να βρίσκεται με την 11χρονη κόρη της και να την αγγίζει.

Χθες το απόγευμα, έπειτα από πληροφορίες που αξιοποίησε η Ασφάλεια Βόλου για τον 80χρονο ιερέα, που βρίσκεται σε αργία, 'ένας αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισε να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 11χρονη και τη μητέρα της.

Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε ένα pet shop για να αγοράσουν ένα κατοικίδιο. Κάποια στιγμή η 30χρονη Βουλγάρα αποχώρησε και άφησε μόνο του τον 80χρονο με την κόρη της. Ο 80χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο με την 11χρονη , με κατεύθυνση την παραλία του Αναύρου. Τότε, ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.

Σήμερα ο 80χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής, ενώ η μητέρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια.

Πηγή πληροφοριών: magnesianews.gr, e-thessalia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρυστιανού σε Sunday Times: Για 3 λεπτά η κόρη μου και η φίλη της ήταν ζωντανές
Με δηλώσεις της σε μία από τις κορυφαίες βρετανικές εφημερίδες, η Μαρία Καρυστιανού τόνισε ότι επιθυμεί να αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση ων Τεμπών
Καρυστιανού σε Sunday Times: Για 3 λεπτά η κόρη μου και η φίλη της ήταν ζωντανές
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας