Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πυροβολισμοί στο Μενίδι: Τραυματίστηκε 23χρονη μέσα σε σπίτι

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον μονοκατοικίας

Μία 23χρονη τραυματίστηκε ελαφρά όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον σπιτιού στις Αχαρνές Αττικής. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Λούτσας 14.

Οι τέσσερις δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, πλησίασαν τη μονοκατοικία και πυροβόλησαν δύο φορές με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τα σκάγια να τραυματίσουν ελαφρά στο πόδι την κοπέλα, η οποία βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν, ενώ η 23χρονη διακομίστηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Η Αστυνομία αποδίδει το περιστατικό σε προσωπικές διαφορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ
Shein και Temu έχουν προειδοποιήσει ότι θα αυξήσουν τις τιμές «λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους παγκόσμιους εμπορικούς κανόνες και τους δασμούς»
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ