Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σύλληψη 34χρονου για αρχαιοκαπηλία - Βρέθηκε και όπλο

Από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων

Στο πλαίσιο αξιολόγησης και αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (16-02-2017) εντόπισαν στο Νομό Δράμας και συνέλαβαν νεαρό ημεδαπό, για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.

Πρόκειται για 34χρονο άντρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει Πολιτιστικής Κληρονομιάς και του Νόμου περί Όπλων.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία και στην πατρική οικία του συλληφθέντα στους Νομούς Δράμας και Καβάλας, κατά τις οποίες βρέθηκαν έξι (6) νομίσματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του προαναφερόμενου Νόμου, ένα μεταποιημένο πιστόλι και 15 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνετρίβη αεροπλάνο στις ΗΠΑ - Νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες (VIDEO)
Το δυστύχημα σημειώθηκε μόλις μία ημέρα μετά από ένα άλλο θανατηφόρο περιστατικό στη Νεμπράσκα, όπου ένα αεροπλάνο έπεσε κατακόρυφα σε ένα ποτάμι
Συνετρίβη αεροπλάνο στις ΗΠΑ - Νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες (VIDEO)
Τασούλας: Συγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο γυναικών για το χρυσό μετάλλιο
«Τα ασυναγώνιστα κορίτσια του ελληνικού πόλο απέδειξαν ότι με το ταλέντο και το αγωνιστικό τους σθένος θα συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους»
Τασούλας: Συγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο γυναικών για το χρυσό μετάλλιο