Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρεμλίνο: Η Ουκρανία θα υποφέρει αν τρίτες χώρες της προμηθεύσουν τανκς

«Όλες οι χώρες που συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα στον εφοδιασμό (της Ουκρανίας) με όπλα και στην ανύψωση του τεχνολογικού τους επιπέδου, είναι όλες υπεύθυνες για αυτό», δήλωσε ο Πεσκόφ

«Η Ουκρανία θα υποφέρει» υποστήριξε ο σήμερα, Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ εξαπολύοντας απειλές πως το Κίεβο. «Η Ουκρανία θα φέρει τις συνέπειες εάν τρίτες χώρες της προμηθεύσουν τανκς».

«Όλες οι χώρες που συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα στον εφοδιασμό (της Ουκρανίας) με όπλα και στην ανύψωση του τεχνολογικού τους επιπέδου, είναι όλες υπεύθυνες για αυτό», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Νωρίς να πούμε για υποψηφιότητα Πούτιν στις εκλογές του 2024».

Ο Πεσκόφ ερωτηθείς επίσης από δημοσιογράφους για το αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2024, απάντησε ότι είναι «πολύ νωρίς» για μια τέτοια απόφαση. Το Κρεμλίνο έχει «πολλές τρέχουσες υποθέσεις» πρόσθεσε. 

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη, καθήκον όλων μας να την περιφρουρήσουμε
«58 χρόνια από την επιβολή της δικτατορίας, που στέρησε από τους Έλληνες τις ελευθερίες τους και οδήγησε στην εθνική τραγωδία της εισβολής στην Κύπρο»
Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη, καθήκον όλων μας να την περιφρουρήσουμε