Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Twitter: Υπάλληλος «απενεργοποίησε ακούσια» τον λογαριασμό του Τραμπ για 11 λεπτά

Οι χρήστες που ήθελαν να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό έλαβαν το μήνυμα λάθους ότι η σελίδα δεν υπήρχε

Ο λογαριασμός Twitter του Aμερικανικού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δεν ήταν διαθέσιμος για περίπου 11 λεπτά κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής. Οι χρήστες που ήθελαν να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό έλαβαν το μήνυμα λάθους ότι η σελίδα δεν υπήρχε. Λίγα λεπτά αργότερα, ο λογαριασμός εμφανίστηκε ξανά.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την ακούσια απενεργοποίηση του λογαριασμού Twitter, αιτία ήταν, όπως αναφέρθηκε, ένα "ανθρώπινο λάθος" υπαλλήλου. "Ο λογαριασμός έκλεισε για έντεκα λεπτά και στη συνέχεια αποκαταστάθηκε" ανέφερε η εταιρία και πρόσθεσε. "Συνεχίζουμε να διερευνήσουμε την υπόθεση και να λάβουμε μέτρα για να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο να ξανασυμβεί". Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν εντυπωσιάστηκε από το προσωρινό κλείσιμο. Αργά την Πέμπτη το βράδυ (τοπική ώρα), κατηγόρησε την πρώην προεδρική υποψήφια Χίλαρι Κλίντον ότι είχε χρησιμοποιήσει τη συλλογή χρημάτων, από κοινού με την οργάνωση του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κατανοεί πολύ καλά πώς να οργανώσει το κοινωνικό δίκτυο. Ήταν η καρδιά της επικοινωνίας του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Συχνά τα μηνύματά του έχουν έναν επιθετικό τόνο. Ξανά και ξανά καταγγέλλει τους πολιτικούς αντιπάλους ή τα επικριτικά για αυτόν μέσα ενημέρωσης. Ο ίδιος ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι το Twitter είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξαπλωθούν τα μηνύματά του.

Ορισμένες μέρες στέλνει περισσότερα από δώδεκα σύντομα μηνύματα. Περισσότεροι από 41 εκατομμύρια άνθρωποι τον ακολουθούν στο Twitter. Μόλις πρόσφατα, ο Τραμπ είχε ορίσει τα κανονικά του μηνύματα Twitter, ως το κλειδί για την επιτυχία του στην προεκλογική εκστρατεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα
Οι δηλώσεις του ήρθαν αφού ισραηλινές επιδρομές σκότωσαν περισσότερους από 90 ανθρώπους σε διάστημα 48 ωρών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα