Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Προπονήθηκε με την Εθνική – Επίσκεψη Διαμαντίδη, Παπαλουκά

Αναμένεται να παίξει στο αυριανό τελευταίο φιλικό της ελληνικής ομάδας απέναντι στις Μπαχάμες

Προπονήθηκε κανονικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τέθηκε στην διάθεση του Βασίλη Σπανούλη για το ματς απέναντι στις Μπαχάμες.

Ο σταρ της Εθνικής και των Μιλγουόκι Μπακς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό τελευταίο φιλικό της ελληνικής ομάδας απέναντι στις Μπαχάμες, στο ΣΕΦ για το Acropolis Aegean ή αλλιώς τουρνουά Ακρόπολις (20:00).

Στην προπόνηση Διαμαντίδης και Παπαλουκάς

Επίσης στην προπόνηση της Ελλάδας έδωσαν το παρών και οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς, οι οποίοι μίλησαν κιόλας στους διεθνείς.

«Έχετε πετύχει πολλά με τις ομάδες σας, είσαστε όλοι παίκτες εγνωσμένης αξίας και αξίζει η γενιά σας να χαρεί κάτι μεγάλο και με την Εθνική ομάδα, τη μοναδική που ενώνει όλους τους Έλληνες», είπαν μεταξύ άλλων ευχόμενοι καλή επιτυχία στο Προολυμπιακό Τουρνουά της επόμενης εβδομάδας στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Το BBC News πέρασε μια ολόκληρη ημέρα πάνω στο βρετανικό βασιλικό ερευνητικό σκάφος RRS Discovery, συμμετέχοντας στην αναζήτηση στοιχείων
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα
Οι δηλώσεις του ήρθαν αφού ισραηλινές επιδρομές σκότωσαν περισσότερους από 90 ανθρώπους σε διάστημα 48 ωρών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα