Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Δακρυγόνα έξω από την OPAP Arena - Ένταση με Λουτσέσκου (VIDEO)

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνει το πλήθος που είχε μαζευτεί στο σημείο που θα περνούσε η αποστολή του ΠΑΟΚ - Ένταση με Λουτσέσκου μέσα στο γήπεδο

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων έξω από την OPAP Arena λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ντέρμπι δικεφάλων μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική της Super League 1.

Όπως αναφέρει το newsit, λίγα λεπτά πριν φτάσει η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Opap Arena, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνει το πλήθος που είχε μαζευτεί στο σημείο που θα περνούσε η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά.

Η χρήση δακρυγόνων έγινε κοντά στην είσοδο της υπογειοποίησης από την πλευρά της Νέας Ιωνίας χωρίς να είναι ξεκάθαρος ο λόγος χρησιμοποίησης χημικών.

Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, επηρεάζοντας ακόμα και τον κόσμο της ΑΕΚ που βρισκόταν ήδη μέσα στο γήπεδο.

Ένταση με Λουτσέσκου 

Τα αίματα άναψαν πριν τη σέντρα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Opap Arena, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι ο πρωταγωνιστής.

Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά την είσοδο του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Opap Arena, πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε τον καθιερωμένο περίπατο στον αγωνιστικό χώρο, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να τον αποδοκιμάζουν και τους ανθρώπους της Ένωσης να του ζητούν να μην πάει προς το πέταλο των οργανωμένων οπαδών.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ τα έψαλλαν στον Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να απαντάει με χειρονομίες, ζητώντας ακόμα περισσότερο θόρυβο.

Η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα δίχως να συμβεί κάτι περισσότερο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο παρακάτω:

paok-aek.jpg

3646873.jpg

 

paok-aek2.jpg
paok-aek4.jpg

 

Οι χειρονομίες του Λουτσέσκου στην κερκίδα:

Με πληροφορίες από: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά
Για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων εν όψει του Πάσχα - Πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά
Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός
Ανατροπή με τις συνθήκες του σοκαριστικού τροχαίου - Το φορτηγό έπεσε στα ΙΧ χωρίς να προηγηθεί σύγκρουση
Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός