Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καταδικαστική αφαίρεση βαθμών από τον Ηρακλή

Η υπόθεση παραμονή γίνεται πολύ δύσκολη για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής χάνει και επίσημα τρεις βαθμούς όπως ενημερώθηκε νωρίτερα σήμερα από την ΕΠΟ, καθώς απέτυχε στην 1η φάση της διαδικασίας επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League, κι έτσι πλέον φαντάζει πολύ δύσκολη η παραμονή του στην κατηγορία, ακόμα κι αν επικρατήσει του Πλατανιά την Κυριακή στα Χανιά.

Ο Γηραιός πλέον θα πρέπει πέρα από δική του νίκη να περιμένει και να μην κερδίσει ο Καραϊσκάκης τα διάφορα Τρίκαλα εντός έδρας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της σχετικής απόφασης:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 03.05.2019, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την 1η φάση της διαδικασίας επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνετρίβη αεροπλάνο στις ΗΠΑ - Νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες (VIDEO)
Το δυστύχημα σημειώθηκε μόλις μία ημέρα μετά από ένα άλλο θανατηφόρο περιστατικό στη Νεμπράσκα, όπου ένα αεροπλάνο έπεσε κατακόρυφα σε ένα ποτάμι
Συνετρίβη αεροπλάνο στις ΗΠΑ - Νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες (VIDEO)
Τασούλας: Συγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο γυναικών για το χρυσό μετάλλιο
«Τα ασυναγώνιστα κορίτσια του ελληνικού πόλο απέδειξαν ότι με το ταλέντο και το αγωνιστικό τους σθένος θα συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους»
Τασούλας: Συγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο γυναικών για το χρυσό μετάλλιο