Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βγήκε από την εντατική ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Μετά την επέμβαση για αιμορραγία στον εγκέφαλο στην οποία υποβλήθηκε

Εκτός εντατικής μονάδας βρίσκεται από σήμερα (9/05) ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μετά την επέμβαση για αιμορραγία στον εγκέφαλο στην οποία υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο, όπως ανακοινώθηκε από την Premier League.

«Ο Σερ Αλεξ δεν χρειάζεται, πλέον, να βρίσκεται στην εντατική και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του ως εσωτερικός ασθενής» αναφέρει το ποστάρισμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Twitter, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η οικογένειά του έχει συγκλονιστεί από το επίπεδο της υποστήριξης και των θετικών ευχών, αλλά συνεχίζει να απαιτεί το σεβασμό όλων στην ιδιωτικότητα που ζητά καθώς μπορεί να αποβεί καθοριστικό στη διάρκεια του επόμενου σταδίου της ανάκαμψης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά
Για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων εν όψει του Πάσχα - Πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά
Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός
Ανατροπή με τις συνθήκες του σοκαριστικού τροχαίου - Το φορτηγό έπεσε στα ΙΧ χωρίς να προηγηθεί σύγκρουση
Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός