Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Ουρές από το πρωί για μία θέση... στον τελικό! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε από νωρίς το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ

«Ουρές» σχημάτισαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στα εκδοτήρια της Τούμπας πριν καν αυτά ανοίξουν, με το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων να το έχουν σήμερα μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, πλην αυτών που είναι κάτοχοι παιδικών εισιτηρίων διαρκείας και εισιτηρίων διαρκείας που διατέθηκαν δωρεάν.

Όπως ενημέρωσε χθες η ΠΑΕ, σε περίπτωση μη εξάντλησης των διαθέσιμων για τους κατόχους διαρκείας εισιτηρίων, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων, ενώ στην Τούμπα υπάρχει ειδικό κιόσκι όπου αυτοί που εξασφαλίζουν εισιτήριο για τον τελικό μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή σε εκδρομή με κόστος 45 ευρώ ανά άτομο.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με τα εισιτήρια του τελικού και του τρόπου μετάβασης των φίλων του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του inpaok.com:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ
Shein και Temu έχουν προειδοποιήσει ότι θα αυξήσουν τις τιμές «λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους παγκόσμιους εμπορικούς κανόνες και τους δασμούς»
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ