Στον «αέρα» θα βρίσκονται από αύριο τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν για όσους αποκτήσουν το «μαγικό» χαρτάκι για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 20:30.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
"Λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού, τα εισιτήρια θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP (συμπεριλαμβανομένων των κατόχων σουίτας), στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 1 (εξαιρούνται παιδικά, χορηγικά), στις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, στους Σ.Φ. ΠΑΟΚ και στους χορηγούς.
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.
Σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας, θα γίνει αυστηρός έλεγχος και η επίδειξη ταυτότητας θα είναι απαραίτητη κατά την είσοδο στο γήπεδο, ενώ θα απαγορευθεί η είσοδος σε οποιονδήποτε φέρει εισιτήριο που δεν αναγράφονται τα δικά του πραγματικά στοιχεία και είναι αναντίστοιχα με της ταυτότητάς του. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αύριο Τετάρτη, 03.05.2017, από τις 09:00 ως τις 19:00."