Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανύπαντρη μητέρα άφησε το σχολείο στα 17 της και σήμερα είναι… ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ!

Δεν είχε προσόντα... αλλά τώρα δεν ξέρει τι έχει!

Μπορεί στα 17 της να παράτησε το σχολείο για να μεγαλώσει το μωρό της, αλλά σήμερα στα 33 της… είναι πολυεκατομμυριούχος!

Η Κέιτ Στιούαρτ έχτισε μια αυτοκρατορία με σαλόνια ομορφιάς! Ξοδεύει 250.000 δολάρια για να αγοράσει διαμάντια και διανυκτερεύει σε ξενοδοχεία που κοστίζουν 1.000 δολάρια τη βραδιά!

Η έφηβη που δεν είχε προσόντα πριν εγκαταλείψει το σχολείο, έχει καταφέρει… το «ακατόρθωτο»!  Η 33χρονη επιχειρηματίας, από τo Λίβερπουλ,  η οποία έχει πλέον τρία παιδιά, είναι τόσο πλούσια που δεν παίρνει καν βαλίτσα με ρούχα στα επαγγελματικά ταξίδια της, αλλά παραγγέλνει επώνυμα ενδύματα από οίκους σχεδιαστών, και της τα παραδίδουν κατευθείαν στις σουίτες των ξενοδοχείων όπου διαμένει.

Μιλώντας στο Channel 5, παραδέχτηκε ότι της αρέσει να προβάλει τα «ακριβά της γούστα» και πως δεν ντρέπεται καθόλου γι’ αυτό, καθώς «δούλεψε πολύ σκληρά, ξεκινώντας από το μηδέν».

 «Αρχικά πληρωνόμουν με 2,5 δολάρια την ώρα και οι περισσότεροι εργοδότες σκέφτονταν ότι θα κάνω κι άλλα παιδιά ή ότι θα έχω προνόμια ως ανύπαντρη μητέρα και δεν με προσλάμβαναν» εξήγησε και συνέχισε:

 «Οι άνθρωποι δεν μου έδιναν εύκολα την ευκαιρία. Εργαζόμουν ως γραμματέας και σπούδαζα Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα μεγάλωνα και την κόρη μου, Κέιτλιν, η οποία είναι σήμερα 15 ετών».

 «Εκπαιδεύτηκα ενώ παράλληλα ήμουν ανύπαντρη μητέρα. Άρχισα να «τρέχω» μια εταιρία, επένδυσα τα χρήματα μου σωστά κι έτσι έχτισα τη δική μου αυτοκρατορία με σαλόνια ομορφιάς» κατέληξε.

 πηγή: Dailymail

2E4CC22100000578-3310507-image-a-32_1447150179963.jpg 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
«Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος» τόνισε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη