Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δήμος Πέλλας: Τιμητική πλακέτα στον πρωταθλητή του Taekwondo Γιάννη Ιωαννίδη

Του απονεμήθηκε και το μετάλλιο του δήμου, για τα τέσσερα μετάλλια που κατέκτησε στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Taekwondo ITF

Τιμητική πλακέτα και το μετάλλιο του Δήμου Πέλλας απονεμήθηκε στον πρωταθλητή του Taekwondo (Τάε Κβον Ντο) Γιάννη Ιωαννίδη σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πέλλας.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης κατέκτησε τέσσερα μετάλλια στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Taekwondo ITF που πραγματοποιήθηκαν στη Σλοβενία, ένα Χρυσό, ένα Ασημένιο και δύο Χάλκινα.

Ο δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Γιάννη Γυριχίδη, εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για τις επιτυχίες του αθλητή, επισημαίνοντας τη σημασία της προβολής του τόπου σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του αθλητισμού.

Στη συνέχεια συζήτησαν με τον αθλητή από τα Γιαννιτσά για το άθλημα και τις προοπτικές του, δείχνοντας τη δέσμευσή τους να υποστηρίξουν κάθε διεθνή αγώνα που δίνει.

Ο αθλητής τους ευχαρίστησε για τη δέσμευσή τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του για διεθνή αναγνώριση. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής τελετής, ο δήμαρχος Πέλλας απένειμε στον Γιάννη Ιωαννίδη τιμητική πλακέτα και ο αντιδήμαρχος του απένειμε μετάλλιο του Δήμου Πέλλας για τις επιτυχίες του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο από τον Απόστολο Χρήστου
Ο Απόστολος Χρήστου συνδύασε την 31η του νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο
Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο από τον Απόστολο Χρήστου