Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δίπλα στους άπορους η «Μασούτης» - Μοίρασαν 800 κιλά τρόφιμα ενόψει Πάσχα

Αντι-κρίση και Μασούτης χάρισαν χαμόγελα ενόψει Πάσχα - Ειδικότερα, διένειμαν 800 κιλά τροφίμων ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορους συμπολίτες μας

Αντικρίση και Μασούτης προσέφεραν και πάλι χαμόγελα κι ελπίδα στους άπορους συμπολίτες μας την Παρασκευή 27/04, διανέμοντας 800 κιλά τροφίμων ειδών πρώτης ανάγκης εν όψει του Αγίου Πάσχα.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε όπως πάντα πόρτα - πόρτα από εθελοντές της κοινωνικής οργάνωσης, με απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητα των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Οι επωφελούμενοι μέχρι στιγμής είναι 76 οικογένειες και μεμονωμένα νοικοκυριά, αλλά όσοι χρειάζονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μπορούν να στείλουν μέσω email στο [email protected], αντίγραφα της αστυνομικής τους ταυτότητας, του εκκαθαριστικού σημειώματος τους και ενός λογαριασμού που να αποδεικνύει την κατοικία τους, ώστε να εγγραφούν στο πρόγραμμα παροχής ειδών πρώτης ανάγκης, το οποίο δέχεται αιτήσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η προσφορά φέρνει χαμόγελα, τα χαμόγελα αγάπη και η αγάπη ένα καλύτερο κόσμο.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Κοινωνική Οργάνωση Αντι-κρίση μαζί με τον Όμιλο Μασούτη έχουν προγραμματίσει πληθώρα δράσεων εντός του 2024.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ