Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή που ο 39χρονος βγάζει το μαχαίρι (VIDEO)

Στο φως νέο βίντεο από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το τοπικό αστυνομικό τμήμα

Νέα στοιχεία σχετικά με τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους, έξω από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο, που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega.

Στα πλάνα, που προέρχονται από κάμερα ασφαλείας, αποτυπώνεται η στιγμή που ο 39χρονος καταφθάνει στο σημείο και παρκάρει το μηχανάκι του, καθώς και η φονική επίθεση σε βάρος του θύματος, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Η στιγμή της δολοφονίας

Αμέσως μετά την άφιξή του, ο 39χρονος δράστης παρκάρει το μηχανάκι του και αμέσως επιταχύνει το βήμα του, με κατεύθυνση προς την πρώην σύντροφό του, η οποία εκείνη τη στιγμή, βρίσκεται με φίλο της έξω από το αστυνομικό τμήμα και μιλάει τηλεφωνικά με την Αμεση Δράση.

Αγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον τηλεφωνητή του 100

Στο βίντεο διακρίνεται η Κυριακή να επιχειρεί να επιστρέψει στο φυλάκιο, ωστόσο, ο δράστης αρχίζει να τρέχει προς το μέρος της, βγάζοντας από την τσέπη του το μαχαίρι, με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της.

«Να ελεγχθούν για ανθρωποκτονία διά παραλείψεως οι αστυνομικοί»

Τη διερεύνηση αδικημάτων όπως αυτό της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως από τα αστυνομικά όργανα, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου των συνηγόρων της οικογένειας του θύματος, Ελενας Τζούλη και Γιάννη Απατσίδη, θα ζητηθεί από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, που ερευνά ενδεχόμενες ευθύνες των αστυνομικών που ενεπλάκησαν σε όσα έγιναν πριν πέσει νεκρή η Κυριακή, να αναζητήσουν ευθύνες όχι μόνο για παράβαση καθήκοντος αστυνομικών, αλλά και για άλλα σοβαρά αδικήματα.

Πηγή: kathimerini.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν